Hvalpefoder

Aktive filtre

Tundra Puppy Kylling Laks...
Available
Hvalpefoder

Tundra Puppy Kylling Laks og And

16100/16102/16104
85,00 kr.
Kornfrit hvalpefoder med højt indhold af kød fra kylling, laks og and. Biologisk korrekt og naturlig ernæring af din hvalp. 82% rene og letfordøjelige animalske proteiner fra kød. 18% grøntsager og frugt. 100% fri for GMO-ingredienser, hvide kartofler, majs, korn, soja, benmel og animalske biprodukter.
MAC's Dog Puppy med frisk...
Product available with different options
Hvalpefoder

MAC's Dog Puppy med frisk kalkun

90511/90512
229,00 kr.
MAC's Puppy er kornfri tørfoder af premium kvalitet særligt udviklet med hvalpens specifikke behov for øje. Med frisk kalkun. NB: 100% fri for korn, gryn, ris gluten og soja. Indeholder 0% animalske biprodukter og benmel. Produceret i Tyskland.
MAC's Dog Soft Puppy Kylling
Available
Hvalpefoder

MAC's Dog Soft Puppy Kylling

90140/90144
169,00 kr.
MAC's Dog Soft Puppy er en mellemting mellem vådfoder og tørfoder. Samme facon som foderpiller i almindelig tørkost - MEGET mere fugt og smag! Dette hvalpefoder indeholder IKKE animalske biprodukter og benmel. minimum 45% frisk kyllingekød. 6 % frisk fisk. Nænsom og langvarig tilberedning sikrer bevaring af vitaminer og mineraler. Produceret under...
Dibaq Sense puppy med...
Available
Forside

Dibaq Sense puppy med kalkun og laks

105977/105979
189,00 kr.
Sense tørfoder med laks og kalkunAllergivenligt foder til hvalpe og drægtige eller diegivende hunhunde64 % animalsk protein36 % friske grøntsagerEssentielle mineraler
Agrinatura dog puppy store...
Available
Forside

Agrinatura dog puppy store racer

4842
199,00 kr.
Agrinatura tørfoder til hvalpe af store racer Tilpasset formulering Fokus på immunforsvar optimeret for god fordøjelse
Agrinatura dog junior...
Available
Forside

Agrinatura dog junior aktive hunde

2978
199,00 kr.
Tørfoder til hunde med højt aktivitetsniveau Velegnet til alle hunde Fokus på stærke led og muskler essentielle mineraler 10 kg Indeholder IKKE KYLLING.

Hvalpefoder

Små hvalpe er ekstremt aktive og gennemgår en hurtig vækstperiode. Derfor er det afgørende at give din hvalp en ernæringsrig kost, der opfylder dens energibehov og er tilpasset alder og race. Vores udvalg af hvalpefoder hos Pet Food City har alt, hvad din hvalp behøver for at vokse sig stor, sund og stærk.

Derfor skal du købe hvalpefoder til din hvalp

Når du vil anskaffe foder til din hvalp, er det vigtigt at købe hvalpefoder. Hvalpefoder sikrer ikke kun, at din hund får den energi gennem maden, som den har brug for, men også at din hvalps vækst understøttes mest muligt. For væksten – den går stærkt! Faktisk er det sådan, at en hvalp vokser og udvikler sig lige så meget på 1 år, som et menneskebarn gør på omkring 14 leveår. Og her spiller korrekt ernæring som sagt en kæmpe rolle – giver du din hvalp det forkerte foder, kan du risikere at skubbe til udviklingen af forskellige typer af knoglelidelser, såsom kurvede skinneben og knoglehindebetændelse. 

Vælg det rigtige foder fra start, så du sikrer din nye bedste ven de bedste betingelser for en god start på livet.

Hvalpefoder – hvor længe inden man må skifte over til almindeligt hundefoder? 

Hvornår det er tid til at skifte fra hvalpefoder til voksen-hundefoder er et spørgsmål, som mange hundeejere stiller sig selv før eller siden. For det kan nemlig være svært at fastslå præcis, hvornår ens hund ikke længere betragtes som en hvalp. Nogle hunde når målet for fuldvoksen størrelse tidligere end andre, og der kan være forskelle baseret på racen og individuelle udviklingshastigheder. Derfor kan det være vanskeligt at navigere i, hvornår det er det rette tidspunkt at skifte til voksen-hundefoder. En generel tommelfingerregel er, at man kan overveje at skifte, når hunden er helt færdig med sin vækstperiode. Dette kan typisk være efter 8-10 måneder for små racer, ca. 12 måneder for mellemstore racer og 1,5-2 år for store racer. Det er dog altid en god idé at konsultere din dyrlæge for rådgivning omkring din hunds specifikke behov og overgangen til voksen-hundefoder.

Find et udvalg af hvalpemad hos Pet Food City

Hos Pet Food City finder du et bredt udvalg af godt hvalpefoder fra førende mærker som Tundra, MAC's, Sense og Agrinatura. Vi tilbyder nøje udvalgt hvalpefoder, der sikrer din hvalps optimale vækst og udvikling. Tjek vores sortiment ud i dag og find den perfekte hvalpemad til dit nye familiemedlem.